Deprecated: jetpack_form_register_pattern funkció használata nem ajánlott jetpack-13.4 verziótól kezdődően. Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern használata javasolt helyette. in /home/tasysdes/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Vedd és Védd - TasysDesign

VEDD ÉS VÉDD!

Támogasd Te is a Tisza tisztántartását és mutasd is meg egy pólóval! 

A RIVER és a LAKE márkáról

A RIVER és a LAKE nem csak egy márka, hanem a stílus, amivel megtudod mutatni, hogy Te tettél azért, hogy a Tisza tisztább legyen! Támogattál egy olyan alapítványt, ami azért harcol, hogy környezetünk rendezettebb legyen.

A márka grafikáit egyedileg tervezem, melyek a Tisza és Tisza-tó témáiban érhetők el. A termékeket saját kezűleg állítom elő.

 

A LAKE póló mintáját a Tiszai naplemente ihlette, és az a nyugalom, amit akkor érzel, amikor ülsz a partján és csodálod.

A RIVER póló mintáját színes széttépett papírokról terveztem és a Tiszát jelképezi, ahogyan a fák fölé nőnek.

A csomagolás és anyag

A termékek csomagolásánál különös gondot fordítottam arra, hogy az alapanyagok részben újrahasznosítottak legyenek. A karton doboz 70%-ban, a fólia gyorsan lebomló, a ragasztó szalag 100%-ban újrahasznosított.

A pólók anyaga 100% pamut.

A Színes tartályok alapítvány

A póló megvételével 500 Ft-tal támogatod a Színes tartályok szervezetet, amit Viktor Buchynskyy hozott létre. Itt megtekinthető a videó, amit barátja Ljasuk Dimitry készített.

 

GALÉRIA

MEGRENDELÉS

Megrendelését követően, kérem ellenőrizze a SPAM mappát, ha az autómatikus üzenet nem érkezne meg.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

KÖSZÖNET

Szeretném megköszönni mindenkinek aki vásárolt a termékekből! Mikor ezt a terméket viselitek, mindig emlékeztek majd arra, hogy Ti is támogattátok azt a nemes célt, hogy a Tisza tisztább legyen.

Építsétek a kapcsolatokat… ha találkozol valakivel aki egy ilyen pólót visel, köszönj rá, mert ugyanaz a célotok, ismeretlenül is ismeritek egymást. Készítsetek egy fotót és mutassátok meg facebookon, instán (#tasysdesign, #veddesvedd). Akár túrázás közben is lőjetek egy képet és jelöljétek meg rajta az oldalam, hogy minél több emberhez eljusson a célunk.

“Te vagy szívemnek legrégibb szerelme,
Szép, szőke tündér, édesbús Tiszánk,
Hányszor álltam partodnál énekelve,
Míg benned ringott a magyar világ,
A csillogó ég és a szőke fűzfák,”
                            (Juhász Gyula: A Tiszához)